Namens  het bestuur van de Everyone Fit heten wij je van harte welkom in onze Online Sportschool.
Met elkaar zorgen we voor een fijne sfeer binnen deze online sportomgeving, hiervoor hebben wij een aantal huisregels en richtlijnen opgesteld.

Met het aangaan van een abonnement of proefles,  accepteert men de algemene voorwaarden en aanvaart men de verplichtingen en voorschriften die voortvloeien of in  het verlengde liggen van dit reglement.

Algemeen:

Deelname aan de lessen die door Everyone Fit worden aangeboden is geheel op eigen risico.
Het bestuur en de  exploitanten of haar vertegenwoordigers kunnen niet aansprakelijk  worden gesteld voor letsel of schade van welke aard  dan ook, die wordt opgelopen door deelname aan een van onze lessen.

Abonnementen:

Maandabonnementen worden automatisch aan het einde van de maand verlengd en aan het begin van de maand wordt het abonnementsgeld van de aangebroken maand afgeschreven.

Een abonnement kan op ieder moment worden opgezegd tot 3 dagen voordat een nieuwe termijn begint. Voor de volgende maand wordt er dan geen contributie in rekening gebracht. Tot die nieuwe maand begint kun je nog gebruik maken van onze diensten. Wij maken uitsluitend gebruik van automatische incasso.
Er vindt geen restitutie plaats  voor het resterende deel van de maand.

Huisreglement:

THUIS

Al onze lessen vinden ‘online’ plaats. Het sporten vindt plaats in je eigen gekozen omgeving.
Zorg ervoor dat je voorafgaand aan de les jouw omgeving geschikt maakt voor het volgen van de les.

Maak ruimte, zet kwetsbare spullen aan de kant zodat je lekker vrij kunt bewegen. Leg alles wat je bij de les nodig hebt klaar.

ONLINE – ZOOM

De link naar de les kun je als je de les hebt gereserveerd kun je vanaf 15 minuten voorafgaand aan de les vinden in je account

Wij maken gebruik van ZOOM, de app hiervoor voor op je computer of op je telefoon kun je hier downloaden
Zorg dat je een paar minuten van tevoren alles klaar hebt en de link hebt geactiveerd.

De trainer activeert de les en automatisch komen dan alle deelnemers ‘de les binnen’.
We hebben het zo ingesteld dat alle deelnemers bij binnenkomst op ‘mute’ staan, dat wil zeggen, jouw microfoon staat uit en niemand kan jou horen tenzij je je microfoon zelf aan zet door op het icoon te klikken. Je camera’s, staat niet uit bij binnenkomst.

TIJDENS DE LES

Onze trainers vinden het al geweldig dat je mee doet en heel erg leuk vinden ze het als jij je camera aan zet zodat ze jou ook kunnen zien. Let wel dit is uiteraard niet verplicht. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt en dat je je thuis voelt 😉 .
Als je je camera aan zet zorg er dan voor dat je gepast gekleed bent voor de training want anderen kunnen jou dan ook zien (dat hoeft zeker niet heel ‘hip’ te zijn 😉 ). De microfoon van deelnemers kunnen het beste uit blijven tot aan het einde van de les, tenzij je iets dringends (of iets leuks) te melden hebt. Na de les staat het een ieder vrij om nog een beetje na te kletsen of de trainer te bedanken. Als je op of aanmerkingen hebt over de training of trainer probeer dit dan kort te doen of stuur ons een bericht, dan nemen wij contact met je op.
VOEL JE VRIJ – Ga lekker los en doe mee!

Toegang beperken

Everyone Fit behoudt zich het recht voor om de toegang te beperken of te weigeren van hen die voor andere deelnemers of de trainers overlast bezorgen. Natuurlijk krijgt iedereen de kans om te leren en op de aanwijzingen te reageren maar als pogingen hiertoe falen kan de toegang worden ontzegd.