Schrijf je in!

Sporten met overgewicht wordt Leuk! Gezond bewegen, lekker in je vel.

Het is voor veel mensen een reuze uitdaging om met (groot)overgewicht te sporten. Het dagelijks leven is soms al topsport.

Iedereen krijgt het advies om meer te bewegen, maar als je eigenlijk nergens goed terecht kunt of je misschien niet op je gemak voelt dan is het makkelijker gezegd dan gedaan.

Daarom starten wij binnenkort met een online interactief beweegprogramma voor mensen met (fors) overgewicht. Met als doel: het plezier in bewegen terugvinden.

Het zal niet gaan om prestaties, een superconditie of afvallen het gaat hier om je goed en vitaal te voelen.

De lessen zullen worden gegeven door Bernou Melissen, een trainster met heel ruime ervaring binnen de doelgroep. Deze lessen worden ‘online’ gegeven en je kunt ze volgen vanuit je eigen omgeving via Zoom.

De lessen zijn 30 minuten en worden 3x per week aangeboden zo kun je kiezen wanneer het jou het beste uitkomt en kun je 1 of 2 of 3 keer meedoen.


Interesse in Plussize sporten?

We starten binnenkort met deze lessen, meld je aan zodat we een leuke groep hebben om mee te starten.

Ook als je meer wilt weten over de lessen, stuur ons even een mailtje:


plussize-online-sporten-thuis-pilates

De tijd waarop de les wordt aangeboden zal in overleg met de docente en de inschrijvers worden bepaald.

Ken je nog meer mensen die mee zouden willen doen, lekker vanuit je eigen hus zorg dat ze zich ook inschrijven, hoe meer mensen zich inschrijven, hoe eerder we kunnen beginnen.

plussize-online-sporten-bernou-melisse

Bernou werkt al jaren als trainster en geeft verschillende sportlessen, naast haar werk als psycholoog bij het centrum voor eetstoornissen en obesitas waar zij mensen begeleid. Plezier (krijgen) in bewegen staat bij haar voorop.


lekker in je vel