Gelderse ondernemer laat sporthart spreken en laat alle door Corona gedupeerde ondernemers gratis sporten

–> Fitheid moet ondernemers helpen overeind te blijven tijdens de lockdown

Nederland zit intussen in de vierde lockdown en het einde is nog niet in zicht. Door de lockdown getroffen ondernemers hebben het zwaar door de onzekerheid en verlies van inkomsten. Gelderse ondernemer Marianne van de Sluis kan het niet langer aanzien en biedt alle gedupeerde ondernemers vrij sporten in de online sportschool, die in 2021 geopend werd. De eerste ondernemers hebben zich reeds aangemeld.

Marianne van de Sluis, zelf ondernemer en oprichter van Everyone Fit: ‘Het doet mij pijn om te zien hoe zwaar bepaalde ondernemers het hebben. Hoe ze worden gedwongen in een passiviteit die niet past bij hun karakter en hoe frustrerend dat is’.

Als fysiotherapeut, psycholoog en ondernemer begrijpt Marianne van der Sluis heel goed hoe belangrijk de wisselwerking is tussen lichaam en geest.

’Als het mentaal heel zwaar is zoals op dit moment door de lockdown, dan is het extra van belang om de mentale kracht te ondersteunen door goed voor je lijf te zorgen. Een sterk lijf geeft zelfvertrouwen en mentale kracht en af en toe goed ontspannen geeft ruimte.’

Daarom is ze een actie gestart voor alle ondernemers die door de lockdown gedupeerd zijn: Zolang de lockdown duurt (en een paar weken daarna) mogen ondernemers gratis sporten in de gloednieuwe online sportschool Everyone Fit. Met oa pittige kickboks lessen om de frustraties goed van zich af te kunnen sporten, maar ook yoga, zumba en bootcamp staan op het programma. De eerste ondernemers hebben zich reeds aangemeld.

“Dit is een flinke investering van mijn kant, maar ik hoop dat ik daarmee iets kan bijdragen aan de veerkracht van de ondernemers die nu al zo lang onder druk staan.

Mensen kunnen zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen waarin zij kort uitleggen welke onderneming ze hebben. Bij veel animo wordt een speciale ‘ondernemers sportlounge’ ingericht, waar ondernemers met elkaar in gesprek kunnen over hun uitdagingen en krijgen ze advies hoe fysiek en mentaal sterk te blijven.

Link voor ondernemers: https://everyonefit.com/ondernemers/