Online sporten

Tegenwoordig hebben mensen niet meer zoveel tijd om naar de sportschool te gaan om fysiek te gaan sporten. Gelukkig is het bij Everyone Fit mogelijk om online te sporten. Wil jij erachter komen of dit ook bij jou past? Lees dan snel verder of kijk op onze website.

Hoe werkt dit?

Online sporten gaat via Zoom. Samen met andere gemotiveerde thuissporters ga je lekker aan de slag. Met gekwalificeerde personal trainers helpen wij om jouw doelen te behalen! Iedere week staan er meerdere leuke lessen klaar om te volgen. Je bent vrij om te kiezen welke lessen jij wilt volgen.

 Je logt in op de online omgeving als de les begint. Samen met andere sporters en de trainer ga je lekker aan de slag. Na deze les ben je gegarandeerd uitgeput, maar voldaan!

Ons aanbod

Wij bieden de volgende online sporten aan:

Kickboksen, HITT express, Zumba, Bootcamp, Bodypower, Pilates, Chi Neng Qiqong, Flow & relax yoga, Mindfulness. In het online lesrooster kan je gemakkelijk terugvinden welke lessen wanneer plaatsvinden.

Waarom Everyone Fit?

Het is gewoon heel leuk om online te sporten bij Everyone Fit. Je kunt kiezen uit lessen die bij je passen. Tussen alle dagelijkse drukte door kan je nog even een les volgen. Nog een bijkomend voordeel van Everyone Fit is dat het goedkoper is dan de sportschool. Kies snel en gemakkelijk het abonnement wat bij jou past!

Wil je nog nergens aan vast zitten, maar Everyone Fit wel proberen? Kies dan voor een eenmalige les en volg deze naar keuze.

Wanneer je nu een abonnement afneemt krijg je een maand lang alle lessen voor €10,-.

Meer te weten komen?

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar online sporten vanuit het gemak van je huis? Of heb je nog vragen en/of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan je graag te woord.