Snel afvallen


Vandaag de dag willen mensen snel afvallen. Echter is dit niet een proces wat in een korte periode goed haalbaar is. Door consistent te blijven in je eet en sportpatroon bereik je veel meer dan wanneer je ineens alles opzij zet en zo veel mogelijk wil afvallen in een zo kort mogelijke tijd.

 

Het is voor veel mensen een reuze uitdaging om met overgewicht te sporten. Soms is het dagelijkse leven en alle bijkomstigheden al een topsport op zich. Wanneer mensen willen afvallen krijgen ze bijna altijd het advies om meer te gaan bewegen, zelfs als je al veel beweegt met je werk. Wanneer je nergens goed terecht kunt of wanneer je je niet altijd op je gemak voelt om in het openbaar te sporten is dit ook makkelijker gezegd dan gedaan.


Plussize sporten bij Everyone Fit


Wij van Everyone Fit hebben daarom bedacht om binnenkort te gaan starten met een online interactief beweegprogramma voor mensen met overgewicht. Ons doel van het programma is om ervoor te zorgen dat mensen het plezier in bewegen terugvinden. Ook zorgen wij ervoor dat er met ons programma consistentie in het beweegpatroon van mensen met overgewicht komt. Op deze manier houd je de manier van sporten langer vol omdat je geen drastische maatregelen neemt om snel af te willen vallen. Door het proces consistent vol te houden val je op de lange termijn af.

 

Bij ons zal het niet gaan om de prestaties, een superconditie of het snel afvallen, maar vooral om het goed en vitaal voelen.

Aanmelden plussize sporten


Wanneer er genoeg animo is voor het plussize sporten gaan wij beginnen met ons online beweegprogramma. De tijden waarop de lessen worden aangeboden zullen in overleg met de docente en inschrijvers bepaald worden.

 

Ben of ken jij mensen die mee willen trainen. En vind je jezelf goed en vitaal voelen belangrijker dan snel afvallen? Meld je dan nu hier aan. Zijn er nog vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.