Sporten online

Vandaag de dag hebben mensen amper tijd meer om naar de sportschool te gaan om daar fysiek te gaan sporten. Daarom hebben wij het bij Everyone Fit mogelijk gemaakt om online te sporten. Met ons concept brengen wij de sportschool naar de plek die handig is voor jou. Dit kan zijn in jou woonkamer, hotelkamer of waar dan ook. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet, een goede verbinding met het internet en een ruimte waar je makkelijk kunt bewegen. Ben jij benieuwd hoe dit in zijn werking gaat en of dit iets voor jou is? Lees dan hieronder verder of kijk voor meer informatie op onze website.

Online sportschool

Het online sporten bij Everyone Fit gaat doormiddel van groepslessen op Zoom. Samen met meerdere thuissporters ga jij aan de slag met de lessen die jij leuk vindt. Onze gekwalificeerde personal trainers helpen jou met het behalen van je doelen. Elke week staan er online lessen klaar op onze virtuele rooster. Bij Everyone Fit ben je vrij om te kiezen welke lessen jij wilt volgen. Neem snel een kijkje op het rooster en zie welke lessen wij aanbieden.


Wanneer je lid bent geworden bij Everyone Fit log jij gemakkelijk in op de online omgeving. Hier zie jij precies welke les gaat beginnen. Samen met de andere sporters en de personal trainer ga jij aan de slag met de leukste groepslessen.

Kiezen voor Everyone Fit

Wanneer je kiest voor Everyone Fit kies jij gemakkelijk de lessen uit die aansluiten bij jou doelen. Door ons grote aanbod aan verschillende lessen zit er altijd wel eentje tussen die past bij jou. Via onze online omgeving schrijf jij je gemakkelijk in en doe jij mee wanneer de les begint. Wil je nog nergens aan vast zitten, maar Everyone Fit wel proberen? Kies dan voor een eenmalige les en volg deze naar keuze.

Schrijf je nu in

Wil jij beginnen met online sporten bij Everyone Fit? Schrijf je nu in via de website en doe deze week nog mee met de lessen. Wil je eerst meer informatie ontvangen of zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op