Thuis sporten? …Why

Wil je een kort antwoord? – Nou gewoon, omdat het ontzettend leuk en effectief is.

Leuk leuk.. Ja LEUK!

Het is gewoon leuk! Je kunt kiezen uit lessen die bij je passen, lekker werken aan je conditie of spierkracht, door mee te doen met Bootcamp, Power of Kickboksen. Of  je kunt ook lekker swingen of dichter bij jezelf komen met Yoga of Qigong.

Je logt in als de les begint en samen met anderen en een trainer die altijd een goed humeur heeft ga je lekker aan de slag. Of je nou zweet, stretcht of swingt, je bent lekker met je lijf bezig.

En na de les ben je gegarandeerd tevreden over en met jezelf.

Is online sporten effectief?

Zeker, het is heel effectief! De tijd die het je kost om je workout te doen halveert al snel.

Geen reistijd, direct thuis na het sporten onder de douche en geen extra verkleedronde, lekker, zo weer in je huiskloffie. Het resultaat: in een uurtje heb je je workout gedaan en ben je gedoucht.

Groot voordeel: je bent niet nòg eens een avond van huis, je hoeft geen oppas te regelen en je kunt nog veel met de rest van je avond.

Thuis sporten effectief
thuis sporten online met overgewicht2
BEST LEUK, MAAR IK HEB HELEMAAL GEEN CONDITIE IK STA VOOR GEK

Nee joh! Als jij rustig vanuit huis mee doet bepaal je zelf hoe hard je er tegenaan gaat. Natuurlijk zijn de trainers enthousiast en proberen ze het beste uit je te halen, maar jij staat aan het roer.

Bij zware oefeningen zal de trainer altijd vertellen hoe je het voor jezelf minder zwaar kunt maken en ietsje eerder stoppen met een oefening is ook echt niet verboden. Beter dat, dan dat je vergaat van de spierpijn en de week erna niet meer durft aan te haken.

Rustig beginnen en je zult zien dat je steeds meer kunt.

MAAR WAAROM ZOEK JE DAN OP HET INTERNET NIET NAAR GOEIE FILMPJES?
Welke moet je kiezen?

Er zijn talloze filmpjes op het internet, maar welke is geschikt voor jou? En welk filmpje kijkt ook naar jou, ziet jou in beweging en geeft je een extra tip of een extra motiverend complimentje of aanmoediging? Filmpjes zijn eenzaam, je doet het helemaal alleen.

Een voordeel lijkt het te zijn dat je het altijd kunt doen wanneer het jou uitkomt.

Struikelblok, van uitstel komt afstel

Dat laatste, wanneer het jou uitkomt, is voor veel mensen het grootste struikelblok, want wannéér ga je het dan doen?

Nadat je je werk af hebt? Of doe je dan eerst nog even boodschappen? Of toch eerst nog even koken… dan maar na het eten? Even een film afkijken? Je raadt het al dit wordt uitstel!

Nadat mensen op pure wilskracht het een keer of 2-3 hebben gedaan komt de klad er in, het komt er gewoon niet meer van.

samen sporten is beter voor je Motivatie

Het is fijn om met z’n allen te sporten, de betrokkenheid is groter en de energie neemt op een bepaalde manier toe als iedereen zich lekker staat uit te sloven.

Jouw enthousiaste trainer verwacht jou op een vast moment want jouw trainingen staan in het rooster en zijn daarmee ook in jouw agenda zodat andere activiteiten er omheen gepland kunnen worden. Zo wordt jouw gezondheid een prioriteit.

welk filmpje moet je kiezen om thuis mee te sporten
Binnen, buiten, op reis… je kunt overal meedoen

Je kunt overal vandaan meedoen; thuis binnen of vanuit de tuin of balkon. Ben je voor je werk tijdelijk in een hotel, prima, toch even lekker samen sporten.

Ga je een weekje weg en vind je het jammer dat je dan niet kunt sporten? Je sportschool reist met jou mee.

Blijf niet binnen in de zomer als je buiten wilt zijn, met je telefoon of tablet kun je overal meedoen.

OK, goed verhaal, leuk!
Laten we dit gaan proberen, klik hieronder om het een maand vrijblijvend te proberen.