Thuis sporten afvallen

Wil jij graag afvallen door thuis te gaan sporten? Steeds meer mensen hebben minder tijd of zin om naar een sportschool te gaan om daar te sporten. Zij sporten liever vanuit het gemak van hun huis. Het concept bij Everyone Fit biedt de mogelijkheid om online verschillende sporten te volgen vanuit je woonkamer. Wil jij er nou achter komen of sporten vanuit huis ook iets voor jou is? Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden en werkwijze van Everyone Fit. Zit je na het lezen met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met één van onze werknemers naar de mogelijkheden

Hoe werkt het thuis sporten

Sporten vanuit huis doen wij door gebruik te maken van Zoom. Op Zoom ga jij in een groep fanatieke thuissporters aan de slag met de lessen waar jij je voor hebt opgegeven. Deze lessen worden gegeven door onze personal trainers. Onze personal trainers zijn gecertificeerde personal trainers en weten daarom ook goed hoe zij de verschillende sporten moeten uitvoeren. Iedere week trainen wij aan de hand van een lesrooster. In dit lesrooster vind jij de verschillende sporten waar jij je vrij voor kunt inschrijven. Op deze manier ben je niet verplicht om elke keer dezelfde sport te doen op hetzelfde tijdstip.

Wij hebben een eigen omgeving waar je je op kunt inloggen. Hier zullen de linkjes naar de zoomlessen staan zodat jij altijd weet waar de les is. Op de aangegeven tijdstippen staan de trainers klaar om jou uit te dagen!


Waarom kiezen voor Everyone Fit

Bij Everyone Fit krijg jij de mogelijkheid om lekker vanuit je woonkamer mee te doen. Je hebt vrije keuze om lessen te volgen die bij jou passen. Ook is het abonnement van Everyone Fit goedkoper dan die bij een sportschool. Wij bieden meerdere pakketten aan, op deze manier is er altijd een pakket dat aansluit bij jouw wensen.

Meld je nu aan

Wil jij ook mee sporten en afvallen vanuit huis? Meld je dan snel aan via onze website. Kies gemakkelijk het pakket dat bij jou past en train vanavond nog met ons mee! Wil je eerst nog meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.