Virtuele sportschool

Niet iedereen heeft evenveel tijd om fysiek naar de sportschool te gaan. Als dit voor jou ook een probleem is brengt Everyone Fit de perfecte uitkomst. Everyone Fit maakt het namelijk mogelijk om online te sporten. Wil jij erachter komen of een virtuele sportschool ook iets voor jou is? Lees dan snel verder of neem een kijkje op onze website.

Hoe werkt het?

Everyone Fit is makkelijk te gebruiken. Je logt in op een online omgeving en kan gelijk beginnen met sporten. Via het platform Zoom kom je in contact met andere gemotiveerde thuissporters en personal trainers. Je kan zelf kiezen wat voor les je wil volgen dit zorgt ervoor dat het sporten leuk blijft. Naast dat het leuk is helpen onze personal trainers bij het halen van jouw persoonlijke doelen. Met Everyone Fit blijf je gemotiveerd en fit wacht dus niet en kijk hier onder wat ons aanbod is.

Ons aanbod

Bij Everyone Fit bieden we verschillende soorten lessen aan. Zo kan je kiezen uit Kickboksen, HITT express, Zumba, Bootcamp, Bodypower, Pilates, Chi Neng Qiqong, Flow & relax yoga, Mindfulness. Via de online roosters kan je gemakkelijk zien wanneer welke les plaatst vind. Op deze manier kan je zelf kiezen welke les je wil volgen en op je eigen tempo meedoen vanuit huis.

Voordelen Everyone Fit

Naast dat je bij Everyone Fit ervoor zorgt je fit blijft brengt het sporten met Everyone Fit ook een hoop plezier. Nog een bijkomend voordeel is dat het goedkoper is dan sporten bij de sportschool en dat je niet fysiek naar de sportschool toe hoeft. Ben je nog niet overtuigd? Volg dan eenmalig gratis een les naar keuze!

Meer informatie?

Wil je meer te weten komen over online sporten of ben je al overtuig over het concept online sporten? Neem dan voor jou vragen of twijfels vrijblijvend contact met ons op en ontdek de voordelen van een virtuele sportschool.